-->

tirsdag 20. mars 2012

Flytting og burkos

Jeg er i pakking. På onsdag i neste uke drar jeg fra det som har vært mitt og Mikkel sitt hjem i 2 år. Det blir rart å gi nøklene over til mamma og vite at aldri mer skal jeg tilbake hit mer. Ikke at jeg vil savne det, men det er nå sånn at man føler seg litt merkelig når det endelig er over.

Jeg og Mikkel skal campe hos pappa i Kjøllefjord, foreløbig til i Juni. Jeg skal kjøpe ny stasjonær PC og spare penger. Det var mange grunner til at jeg ville være en tid hos pappa, mest for å få slappe litt av og komme meg litt etter alt tullet som har vært, jeg er utkjørt både fysisk og psykisk. 

Siden vi skal bo hos pappa en stund er det litt mer pikk pakk enn når vi skal på ferie dit. Og i tillegg til mitt så har jeg Mikkel sitt. 
Jeg skal ha min xbox, noen få tegnesaker, den bærbare, tegnebrettet, dataskjerm, tastatur, headsett og klær med meg. Mikkel sin liste er det kattesand, kattedo, Tørrfôr og våtfôr, det hjemmelaga klorestativet og litt leker. Foreløbig. 

I dag har jeg kjøpt det siste som trengs for Mikkel og det var mer kattesand og bur. Mikkel er rolig i bil, men bare med bykjøring er det greit å ha han på fanget for da kjører vi så sakte. Det blir dog lenge for både meg og for han å være på fanget mitt i 6+ timer. Og det er ikke trygt, ikke aktuelt. Så jeg kjøpte bur. Mikkel hadde bur før, men det tok Nimbus i fjor da han flyttet sørover. Jeg skulle ikke, men jeg kjøpte ett lite teppe som er tilpasset størrelsen i buret. Men ellers har jeg ikke kjøpt noen ting annet *stolt*

Som alltid når jeg kjøper kattesand så må jeg ta taxi hjem. Ok det, og ikke så stressende som buss, bare mye dyrere! Kom hjem og buret som er delt i to kasser som man setter isammen ble satt sånn, mens jeg leste bruksanvisning for festene så jumpa Mikkel rett inn og la seg ned. Han skravla som en foss og ville IKKE UT! Jeg måtte sette sammen hele greia mens Mikkel lå inni og prata. 

Nå er buret satt opp og Mikkel har ligget der lenge og kosa seg godt på det lille gode teppet.

Endelig har Mikkel fått seg bur igjen etter ett år uten.

Mikkel Lure er klar for bilturen <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar