-->

fredag 14. februar 2014

Grr! Jeg er dritt lei av vinden

Vinden vil ikke slippe taket på Rypefjord i det hele tatt. På onsdag var det nå sånn at man overlevde ute og vi var på valpekurs med utrolig bra fokus og jeg var kjempefornøyd!

Men i går våkna vi opp til at vinden hadde tatt seg utrolig mye opp igjen og vi ble inne. Det er så utrolig de-motiverende at jeg blir sprø! Bli nå for svarten litt bedre vær så vi kan ut. Jeg har en del å trene på med Keiron som er vanskelig å gjøre inne, som å gå pent i bånd, liten plass og sånn gjør det vanskelig, vi trenger liksom å være ute for å kunne holde på med det skikkelig, uten å bumpe borti ting konstant.

Ble så sur at verken sykkelen eller noe ble gjort i går, samt at jeg plages noe inni granskauen mye med hodebunden som både er tørr, svir og klør på en gang.

Og i dag er vinden like standhaftig der ute. La meg ruinere alle planer om å være ute med bikkjen din!! HAHAHAHA!!!
Har jeg nevnt at vi gleder oss til mildere vær og vår? 

Men Keiron er lett å underholde inne også, selv om det blir smått med tur, han er likeglad om vi går rundt ute eller driver med noe hjernetrim inne. Det blir mye av å servere maten i pledd, på gulvet, leke gjemsel med den og jobbe for den. Gutten viser nå på ordentlig at han liker å arbeide og syns det er kjekt med ros, kos, godbiter og leker som han ikke ser ellers. Akkurat nå har han bare grynte grisen fra mamma som leke framme på gulvet, resten rullerer vi med som trenings forsterker siden han motiveres veldig av leker.

Nei, i dag skal jeg prøve å få syklet noen kilometer på sykkelen i vært fall. Blir lite spilling, må tegne noe som skal være ferdig på mandag, samt prøve på noe leire ting som må bli gjort ferdig snart.

Legger ved ett bilde av Piraja Keiron fra når han var 5mnd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar