-->

mandag 25. juni 2012

Den store Zacke ble trøtt - En historie

Det var en gang en stor katt som het Zacke. Zacke var flott og hadde fin hvit pels og hun var mye større enn andre katter.

 Zacke likte å løpe seg en tur i tåka og løp rundt og passet sine egne saker...


 Ja, hun passet jo sine egne saker, men dette var ikke noen trivelig skog nei..


 For i skogen møtte nemlig Zacke en zombie som ville ta hun, men Zacke var diger og sterk og hun var ikke redd for zombien..


 Zacke vant over zombien og dagen var redda, trudde hun. Men da hun skulle gå ned på kaia og se på sjøen og sjekke om hun kunne se noen sjøstjerner på bunnen ved kaia, så kom det en magisk mann som også ville ta Zacke, han syns hun var stor og trodde hun var farlig.


 trollmannen henta først en hakke som han ville bruke, men det var ikke nok, så han ropte på en kompis som Zacke også måtte slåss med...


 Zacke ble sur og slo ut de to spirrevippene, så løp hun hjemover, hun tenkte at det var da svært så mange sure folk som var ute i dag...


 Men før trollmannen hadde blitt slått ut, hadde han kasta en slitsom trolldom på Zacke som gjorde at hun følte seg litt trøtt...


 Hun gjespa skikkelig flere ganger og sa til seg selv at nå måtte hun forte seg hjem igjen...


Når Zacke kom seg hjem, la hun seg ned og sovna med en gang, men ikke før hun hadde tenkt at dagen går fort når alle er så grinete..

Snipp snapp snute, så var dette eventyret ute.
_______________________________________________

Hahahahaha, lille Zacken min er blitt så stor, for hun har nemlig fådd Polearm våpnet fra Dragon Soul (Raid finder) Derfor laga jeg denne av alle Screenshots jeg tok da jeg gjorde dailies i Tol Barad. Bare for å se på STOOORE Zacke. Håper dere liker historien :)

1 kommentar: